inapoi pe Prima Pagina

Oferta Extra Meniu

Oferta Extra Meniu

Meniul este valabil zilnic intre orele 8:00 – 18:00 (luni – sambata)

 

File de somon la gratar (100 gr.)= 14.00 lei
Dorada la gratar (100 gr.)= 10,00 lei
File de salau pane (150 gr.)= 16.00 lei
File de tilapia pane (150 gr.)= 14.00 lei
Pastrav la gratar  (100 gr.)= 8.00 lei
Crap  prajit- (100 gr.)= 8.00 lei
Snitel pui/porc (150 gr.)= 10.00 lei
Shaorma de pui la farfurie (400 gr.)= 18.00 lei
Gratar cotlet/ceafa porc (150gr.)= 12.00 lei
Gratar piept/pulpa pui (150 gr.)= 12.00 lei
Gratar muschi de vita(150 gr.)= 25.00 lei
Tochitura pasare/porc (450 gr.)= 18.00 lei
Salate aperitiv (400 gr.): ton, bulgareasca, mexicana, greceasca, pui= 18.00 lei
Salata cu somon si rucola (400 gr.)= 20.00 lei
Garnituri la preparat (150 gr.) : cartofi natur, cartofi pai, piure= 4.00 lei
Garnituri la preparat (250 gr.) : cartofi natur, cartofi pai, piure= 5.00 lei
Legume la gratar(ciuperci,dovlecei,vinete,ardei- 200gr.)= 8.00lei
Legume proaspete sote (150 gr.)= 8.00        
Orez basmati (150gr.)= 6.00        
Cartofi taranesti (250 gr.)= 6.00 lei
Salata (varza dulce/murata, gogonele,gogosari la otet- 150 gr.)= 4.00 lei
Salata (varza dulce/murata,gogonele,gogosari la otet- 250 gr.)= 5.00 lei
Salata asortata (rosii+castraveti+ardei gras+salata verde- 250gr.)= 6.00lei
Paine (minibagheta 50 gr.)= 0.60 lei
Clatite cu dulceata/finetti (2buc/portie-200gr)= 8.00 lei
Papanasi cu dulceata si smantana (2 buc/ portie)= 10.00 lei
Salata de fructe (250 gr.)= 8.00 lei
Desertul casei (150 gr.)= 8.00 lei

 

Preturile sunt cu TVA si includ (caserola / platou si tacam de unica folosinta)
Gramajul preparatelor este la finit (dupa procesul tehnologic)
Meniurile nu includ paine.
Comanda minima 40.00 lei

 

 

„Platouri asortate pentru evenimente”

Gustari calde asortate= 90.00 lei/kg 

Gustari reci asortate= 100.00 lei/kg

Gustari calde/reci din peste= 95.00 lei/kg

Gustari de post / vegetariene = 80 lei / kg

 

COMENZI LA TELEFON : 0234 / 545.459  sau 0745 / 583.583

 

 

 

Comentarii

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Inapoi pe Prima Pagina

Mergi sus