back to Homepage

3. Pachet Family

Ideea de ÔÇ×m├óncare la oal─âÔÇŁ a ap─ârut destul de recent ├«n Rom├ónia, dar s-a dezvoltat rapid datorit─â cererii existente pe pia╚Ť─â. Tr─âim ├«ntr-o lume ├«n care timpul parc─â este tot mai scurt ╚Öi ideea despre lucrurile importante din via╚Ťa noastr─â s-a schimbat.

Noi consider─âm c─â alimenta╚Ťia este, cu adev─ârat, un lucru important ├«n via╚Ťa noastr─â. ╚śtim c─â timpul nu ne permite s─â g─âtim at├ót ╚Öi a╚Öa cum ne dorim sau a╚Öa cum nutri╚Ťioni╚Ötii ne recomand─â. Respectarea celor trei mese pe zi este esen╚Ťial─â pentru o via╚Ť─â s─ân─âtoas─â.

A╚Öa c─â, ne-am g├óndit ca o m├ón─â de ajutor pentru zilele ├«n care ai vrea s─â te relaxezi pu╚Ťin, nu stric─â. Avem solu╚Ťia perfect─â. G─âtim preparate din ingrediente naturale, nu folosim aditivi alimentari de gust, dar p─âstr─âm gustul autentic al m├ónc─ârii g─âtite ÔÇ×la oal─âÔÇŁ, ├«n cantit─â╚Ťi mari, care s─â ajung─â pentru toat─â familia ta, exact a╚Öa cum ai g─âti tu, la tine acas─â.

#ComandaOnline

Petrece-╚Ťi timpul cu oamenii dragi din jurul t─âu, cu familia ta sau invita╚Ťii t─âi. Ne ocup─âm noi ca m├óncarea s─â fie pe gustul tuturor.

Livrare la domiciliu – comanda minim 10 portii.
Detalii si informatii la nr. tel. 0747083035 / 0745583583 / www.generalcatering.ro
Comenzile se primesc cu 24 ore inainte !!! ( luni – vineri intre orele 8:00 – 17:00 )

Afișez toate cele 7 rezultate

Back to Homepage

go back to the top