Ideea de „mâncare la oală” a apărut destul de recent în România, dar s-a dezvoltat rapid datorită cererii existente pe piață. Trăim într-o lume în care timpul parcă este tot mai scurt și ideea despre lucrurile importante din viața noastră s-a schimbat.

Noi considerăm că alimentația este, cu adevărat, un lucru important în viața noastră. Știm că timpul nu ne permite să gătim atât și așa cum ne dorim sau așa cum nutriționiștii ne recomandă. Respectarea celor trei mese pe zi este esențială pentru o viață sănătoasă.

Așa că, ne-am gândit ca o mână de ajutor pentru zilele în care ai vrea să te relaxezi puțin, nu strică. Avem soluția perfectă. Gătim preparate din ingrediente naturale, nu folosim aditivi alimentari de gust, dar păstrăm gustul autentic al mâncării gătite „la oală”, în cantități mari, care să ajungă pentru toată familia ta, exact așa cum ai găti tu, la tine acasă.

Petrece-ți timpul cu oamenii dragi din jurul tău, cu familia ta sau invitații tăi. Ne ocupăm noi ca mâncarea să fie pe gustul tuturor.

#Stamacasa
#Rezistamimpreuna

Livrare la domiciliu – comanda minim 10 portii.
Detalii si informatii la nr. tel. 0747083035 / 0745583583 / www.generalcatering.ro
Comenzile se primesc cu 24 ore inainte !!! ( luni – vineri intre orele 8:00 – 17:00 )

Afișez toate cele 6 rezultate

Back to Homepage

go back to the top