inapoi pe Prima Pagina

Meniul zilei

Aboneaza-te la NEWSLETTER pentru a fi la curent cu noutaile noastre
 

 

Meniu Săptămâna

Meniu saptamana 17-21 Februarie

 

“Pranzul tau” (ciorba 400gr. + preparat de baza 400gr. + paine) = 22.00 lei

Meniu post (ciorba 400gr. + preparat de baza 400gr. + paine) = 20.00 lei

Preturile sunt cu tva si includ – meniul, caserola, tacam de unica folosinta, servetel.

 

 

Luni

1.Bors moldovenesc de pasare cu taietei
2.Varza cu carne de porc si mamaliguta

Marti

1.Ciorba din costita de porc afumata
2.Chiftelute cu piure si salata

Miercuri

1.Supa de curcan cu galuste / Bors de fasole ( post)
2.Musaca de pui cu ciuperci / Chiftelute cu orez salbatic(post)

Joi

1.Ciorba de vacuta ardeleneasca
2.Rulou din piept de pui cu legume julienne

 Vineri

1.Ciorba de perisoare/ Supa crema de linte cu crutoane (post)
2.Muschi Frankfurt cu fasole verde ci ciuperci / Sarmalute cu ciuperci ( post)

 

                                                                         

     

Nota: va rugam sa intrebati reprezentantii firmei daca preparatele contin produse care cauzeaza alergii sau intolerante ( gluten, oua, peste, crustacee, soia, lactoza, telina, mustar, seminte susan, arahide, etc.)

 

Comenzi individuale din,, Meniul Zilei

Ciorba de post (400 gr.)= 9,00

Ciorba cu carne (400 gr.)= 10,00

Preparat de baza cu carne (450 gr.)= 16,00

Preparat de  baza vegetarian (400 gr.)= 15,00

 

Pe baza de comanda se pregatesc si alte preparate dinExtra meniu

Relatii si comenzi: 0234 545 459 /  0745 583 583

Pentru livrare comanda minima este de 50.oo lei

 

 

Comentarii

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Inapoi pe Prima Pagina

Mergi sus