back to Homepage

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.generalcatering.ro

Aceasta pagina prezinta utilizatorilor terti termenii si conditiile de utilizare a site-ului generalcatering.ro. Site-ul generalcatering.ro este administrat de GENERAL CATERING SRL, J04/1662/2004, C.I.F.: 16759229, cu sediul in Fantanele, com. Hemeius, str. Ion Simionescu, nr.55B, jud. Bacau. Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului generalcatering.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

ÔÇ×VanzatorÔÇŁ defineste GENERAL CATERING SRL, cu datele de identificare prezentate mai sus.

ÔÇ×CumparatorÔÇŁ este orice persoana fizica sau juridica care deschide (plaseaza) o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

ÔÇ×ComandaÔÇŁ este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea GENERAL CATERING SRL  si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului de  gazduire constituie infractiune si se pedepseste ca atare conform legilor in viguare.

Plati

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului si taxa de transport aferenta si va fi afisat in momentul plasarii comenzii.

Preturile aferente produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului generalcatering.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA conform legislatiei in vigoare.

Plata produselor se efectueaza in numerar sau prin card debit/credit la livrarea produsului.

Livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii, insa durata livrarii comenzii este aproximativa, putand varia de la caz la caz. Comanda va fi livrata la adresa indicata de catre Cumparator la momentul plasarii comenzii.

Livrarea mancarii se face in ambalaje de unica folosinta in functie de posibilitatile Vanzatorului si de cerintele Cumparatorului.

Dreptul de retragere al consumatorului din contract

Raporturile comerciale dintre cumparator si GENERAL CATERING SRL  prin intermediul site-ului generalcatering.ro sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Avand in vedere dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014, va informam ca nu beneficiati de un drept de retragere. Dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 prevad ca furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar/furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

Corectarea informatiilor eronate

Administratorul site-ului generalcatering.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile preparatelor inainte de a le comanda.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor defectiuni tehnice aparute la server sau erori de software.

Link-uri catre alte pagini

In cadrul site-ului generalcatering.ro pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul generalcatering.ro nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, generalcatering.ro nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor.

Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

Raporturile juridice dintre generalcatering.ro in calitate de Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Prin folosirea site-ului generalcatering.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Reclamatii si politica de returnare

generalcatering.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, GENERAL CATERING SR  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@generalcatering.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul GENERAL CATERING de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, generalcatering.ro se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.

Termenul de restituire a banilor este de minim 7 zile.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. generalcatering.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, de asemenea isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comenzi. generalcatering.ro are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.

Dispozitii finale

generalcatering.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti. Termenii si conditiile, asa cum sunt expuse in acest document, inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator, pe de o parte, si Cumparator, pe de alta parte, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta.

Alte recomandari

Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, in conditiile reglementate de termenii promotiilor.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.

Back to Homepage

go back to the top